Costa del Solin viisi suosituinta kaupunkia

Date

Costa del Sol on yksi Espanjan suosituimmista matkailukohteista. Kauniilla rannoillaan, lämpimällä ja aurinkoisella ilmastollaan sekä laajalla vapaa-ajanvietto- ja viihdetarjonnallaan tämä Välimeren rannikon alue tarjoaa vierailijoille paljon.

Jos suunnittelet lomaa Costa del Solilla etkä tiedä, mistä aloittaa, tässä artikkelissa esitellään viisi suosituinta matkailukohtaa, joissa kannattaa vierailla. Vilkkaasta Malagan kaupungista hohdokkaaseen Marbellaan ja kauniiseen Nerjaan jokaisella näistä kaupungeista on oma persoonallisuutensa ja nähtävyytensä – lue lisää ja tutustu kaikkeen, mitä Costa del Solilla on tarjottavanaan!

Costa del Solin viisi suosituinta paikkakuntaa

  • Malaga: Maakunnan pääkaupunki on kaupunki, jossa yhdistyvät täydellisesti nykyaikaisuus, historia ja kulttuuri. Se tunnetaan kauniista vanhastakaupungistaan ja vilkkaasta yöelämästään sekä museoistaan, kuten Picasso-museosta ja Pompidou-keskuksesta. Malagan katedraali ja Alcazaban linnoitus ovat kaksi ehdotonta nähtävyyttä. Malagasta löytyy myös laaja gastronominen tarjonta.
  • Marbella: Tämä hohdokas kaupunki tunnetaan ylellisistä hotelleistaan, ravintoloistaan ja kaupoistaan sekä rannoistaan ja kuuluisasta huvivenesatamastaan, Puerto Banúsista. Marbella on kuuluisa myös historiallisesta vanhastakaupungistaan, jossa on kauniita mukulakivikatuja ja Plaza de los Naranjos eli appelsiinipuiden aukio, jonka terasseilla voit viettää leppoisan iltapäivän.
  • Torremolinos: Tästä rannikkokaupunki oli ensimmäisiä turistikohteita 1960-luvulla. Torremolinos on erittäin suosittu matkailukohde laajan vapaa-ajanvietto- ja viihdetarjontansa ansiosta. Kaupungissa on lukuisia baareja, ravintoloita ja yökerhoja sekä useita hyvin suosittuja rantoja, kuten Playa de la Carihuela.
  • Fuengirola: Tässä suomalaisten suosimassa rannikkokaupungissa on laaja valikoima vapaa-ajanviettomahdollisuuksia sekä viihdetarjontaa lukuisine ravintoloineen, baareineen ja yökerhoineen. Suosituimmat rannat, kuten Playa del Castillo ja Playa de los Boliches ovat hvyin siistejä. Parque Fluvial, kaunis joenrantapuisto sekä Castillo Sohail (linna) ovat myös vierailun arvoisia.
  • Nerja: Tämä kaupunki sijaitsee Costa del Solin itäosassa, ja se tunnetaan kauniista rannoistaan ja poukamistaan, kuten Playa de Burrianasta ja Cala del Cañuelosta. Se on kuuluisa myös Cuevas de Nerjasta, joka on vaikuttava luolakompleksi, jossa on useiden kilometrien pitkiä tippukiviluolia.

Jokaisella näistä kaupungeista on oma persoonallisuutensa ja nähtävyytensä. Hyppää paikallisjunaan tai bussiin, tai ota vuokra-auto allesi ja vieraile kaikissa niissä.

Puero Banus huvivenesatama

MORE
ARTICLES