Yleistä huoneistoistamme

Kalustus ja liinavaatteet

Kaikki yksityiset vuokrahuoneistomme ovat kalustettuja. Espanjassa parivuoteen leveys on yleensä 135 cm.

Niistä löytyy myös tarvittavat liinavaatteet (yleensä asunnoissa ei ole pussilakanoita) sekä pyyhkeet.  Ranta- ja allaspyyhkeet tulee asiakkaan tuoda itse. Huoneiston pyyhkeitä tai muita liinavaatteita ei saa viedä uima-altaalle tai rannalle.

Kodinkoneet

Keittiöstä löytyy perusastiasto ruoanvalmistukseen sekä kodinkoneet: liesi, jääkaappi, uuni (riipppuen huoneistosta mikroaaltouuni/uuni/grilliuuni), pyykinpesukone, silitysrauta, kahvinkeitin, leivänpaahdin. Joissakin huoneistoissa on lisäksi astianpesukone. Jokaisessa huoneistossa on televisio.

Siivousvälineet

Asunnossa on myös siivousvälineet eli harja ja kihveli, moppi ja sanko. Imuri ei kuulu vakiovarustukseen. Tarvittavat pesuaineet ja hygieniatuotteet asiakkaan tulee ostaa itse.

Lemmikkieläimet

Osa huoneistoistamme on lemmikkiystävällisiä. Lisätietoja tästä. Lemmikin mukaantulosta on ilmoitettava etukäteen. Mikäli kohde ei ole lemmikkiystävällinen, ei lemmikin tuominen sinne ole sallittua.

Talohteisön uima-altaat

Taloyhteisöjen uima-altaat ovat avoinna yleensä vain kesäsesonkikaudella eli noin 15.06 - 15.09. Aukiolokausi vaihtelee kuitenkin suuresti taloyhteisöjen välillä.

Ilmastointi ja lämmitys

Ilmastoinnista ja lämmitysjärjestelmätyypistä on maininta huoneistokohtaisessa esittelyssä.

Talvikaudella huoneistojen sisälämpötila saattaa olla totuttua alhaisempi. Talvikaudelle kannattaa varautua lämpimin koti- ja yövaatetuksin. Villasukat ja kotitöppöset ovat hyvä olla mukana. Veden- ja tuulenpitävät ulkoiluvaatteet saattavat myös tulla tarpeeseen talvikaudella.

Tupakointi kielletty

Tupakointi on ehdottomasti kielletty huoneiston sisätiloissa. Parveketupakointi avoparvekkeilla on sallittu, mikäli huoneistokohtaisessa esitteessä ei ole mainittu kiellosta. Lasitetuilla parvekkeilla tupakointi ei ole sallittu (ellei lasitusta saa täysin avomeksi). Huoneistoissa, joissa ei ole parveketta, tupakointi ei ole sallittu.

Huolehdi huoneistoistasi

Asuminen yksityisessä vuokrahuoneistossa ei vastaa esim. majoittumista huoneistohotellissa, vaan asiakkaan velvollisuuksiin kuuluu huolehtia huoneiston siisteydestä ja huonekalujen ja kodinkoneiden kunnosta. Liinavaatteista ja pyyhkeistä tulee myös huolehtia asianmukaisesti. Hiusvärien, meikinpoiston tai veritahrojen jättämistä jäljistä pyyhkeisiin/tyynyliinoihin/jne on asiakas korvausvastuussa.

Kaasukäyttöiset laitteet

Mikäli huoneistossa on kaasukäyttöisiä laitteita, tulee asiakkaan itse huolehtia täyden kaasupullon ostamisesta ja vaihtamisesta. Tarpeen vaatiessa autamme mielellämme.

Rantakyla Group ei ole vastuussa:

Vuokralaisen tulee tutustua huolella vuokralaisen velvollisuuksiin, vuokralaisen oikeuksiin sekä ohjeita vuokralaiselle osioihin.

El consumidor tiene derecho a que se le entregue Documento Informativo Abreviado de la vivienda, disponible en nuestra oficina.