Lähtöpäivä

Lue lähtöpäivän ohjeet huolellisesti.
Vastaamme mielellämme kaikkiin loppusiivousta koskeviin kysymyksiin.

Huoneiston yhdet avaimet jätetään toimistollemme lähtöä edeltävänä arkipäivänä (klo 10 – 14 välillä) ellei toisin ole sovittu.

Toiset avaimet jätetään lähtiessä olohuoneen pöydälle ja ulko-ovi painetaan huolella kiinni.
Sähköjä ei tarvitse kytkeä yleiskatkaisimesta pois, mutta vuokralaisen tulisi tarkistaa ettei huoneistoon jää sähkölaitteita/valoja päälle (myös ilmastointi/lämmitys pois päältä).                         

Takuuvuokra palautetaan asiakkaan tilille lähdön jälkeen, noin 30 vrk sisällä  (vähennettynä viimeisen kuukauden / jakson käytetyllä sähköllä paitsi niissä huoneistoissa, joissa sähkö sisältyy vuokrahintaan), kaasulla ja pullon toimituskuluilla (mikäli vuokralainen ei ole ostanut täyttä pulloa tyhjenneen tilalle)  ja loppusiivousmaksulla.  Espanjan vuokralain mukaan omistajalla/kiinteistövälityksellä on oikeus palauttaa takuuvuokra vasta kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen päättymisestä, sen jälkeen kun viimeiset sähkö- ja vesilaskut yms ovat tulleet.

Loppusiivousmaksu on asiakkaalle aiemmin ilmoitettu, yleensä n. 70 – 100 €. Tämä on riittävä silloin kun asunnon viikkosiivouksesta on huolehdittu ja asunto jätetään siistiin kuntoon. Loppusiivousmaksu määräytyy siis sen mukaan mihin kuntoon asiakas huoneiston lähtiessään jättää. Joissakin huoneistoissa suoritamme lopputarkastuksen (omistajan pyynnöstä). Asunnon tarkastuksesta ilmoitetaan vuokralaiselle etukäteen.

cleaning

Loppusiivous

Loppusiivousmaksu kattaa noin 5 – 8 tunnin siivouksen, joten huoneisto tulee lähtöpäivänä jättää siistiksi:

  • Omat roskat (ja pullot) on vietävä yleisiin jätesäiliöihin.
  • Omat tiskit tulee pestä huolella.
  • Jääkaappi ja mikroaaltouuni/uuni sekä liesi tulee olla puhdistettu, pakastin sulatettu (mikäli pakastimeen on kertynyt paksumpi kerros jäätä), samoin kylpyhuone tulee pestä kunnolla.
  • Ne liinavaatteet, jotka ovat viime hetkellä vuokralaisella käytössä, voi jättää pesemättä (ethän heitä niitä lattioille). Muut liinavaatteet tulee pestä. Vierasliinavaatteet asiakkaan tulee pestä itse.
  • Ylimääräiset pesuaineet ja avaamattomat ruokatarvikkeet voi jättää huoneistoon, muut tulee viedä jätesäiliöihin.
  • Lattiat tulee lakaista / imuroida.


Rantakyla Group pidättää oikeuden laskuttaa jälkikäteen lisäsiivouksesta
 mikäli vuokralainen on vuokrakauden aikana laiminlyönyt siivouksen ylläpidon tai liinavaatteiden pesun, tai huoneisto on jätetty lähtöpäivänä siivoamattomaan kuntoon.

Tarkista huoneisto lähtöhetkellä

Tarkista juuri ennen lähtöäsi ettei huoneistoon jää henkilökohtaisia tavaroitasi (Rantakyla Group/omistaja eivät ole vastuussa huoneistoon unohdetuista tavaroista).

Vastaamme mielellämme mikäli sinulla on kysyttää lähtöpäivän suhteen. 

"Kysy, kysele, älä arkaile, sillä tieto on aarre, joka suojaa ja auttaa"
happiness