Henkilökuljetukset

Saapumisesi Fuengirolaan sujuu mutkattomasti ja mukavasti ilman turhia odotuksia lentokentällä, kun etukäteen varaat kauttamme tulopäivän lentokenttäkuljetuspalvelun.
Varaa kauttamme myös paluupäivän kuljetus, jotta kotimatkasi ensimmäinen osuuskin sujuu ilman turhia jännityksiä junavuorojen suhteen.

Lentokenttäkuljetuspalvelu

Jotta voimme varmistaa tilatun kuljetuksen, tulee kuljetus tilata ennakkoon, viimeistään 15 päivää ennen tulo- tai lähtöpäivää.

Järjestämme kuljetustilaukset vain niille asiakkaille, jotka ovat varanneet majoituksen kauttamme (autoja on rajoitettu määrä).

Kuljetus maksetaan suoraan kuljettajalle.

Lentokenttäkuljetuspalvelu

Lentokenttäkuljetuspalvelu

Tulopäivänä kuljettajamme on sinua lentokentällä vastassa nimelläsi varustetun kyltin kanssa ja kuljettaa sinut turvallisesti suoraan vuokrahuoneistosi tai huoneistohotellisi eteen.
Paluupäivänä kuljettajamme odottaa sinua vuokrahuoneistosi tai huoneistohotellisi edustalla.

Käytämme Espanjassa laillistettuja kuljetusalan yrityksiä.

Erikoismatkatavarat​

Sinun tulee ilmoittaa etukäteen, mikäli mukanasi on erikoismatkatavaroita (golfbagit yms.) tai tarvitset esimerkiksi lapsellesi turvaistuimen tai -korokkeen.

Etukäteen tulee myös ilmoittaa lemmikkieläimen mukaantulosta (ei lisämaksua, mikäli lemmikki mahtuu sisätilaan kuljetuslaatikon kanssa).

Invataksi

Kauttamme voit myös tilata invataksin liikuntarajoitteiselle.

Málaga lentokenttä – Fuengirola (tai Fuengirola – lentokenttä)

Auto

Pariskunnat ja perheet
alkaen 40
  • 1 - 4 henkilöä (max 3 ruumalaukkua)
suosittu

Minibussi / Tila-Auto

Ihanteellinen ryhmille
alkaen 75
  • Max 7 henkilöä (max 6 ruumalaukkua)