Suomenkielinen kiinteistövälitys

Etelä-Espanjassa, Fuengirolassa toimiva espanjalainen kiinteistövälitys Rantakyla Group S.L. on nopeasti kehittyvä, laatuun sekä ystävälliseen, suomenkieliseen palveluun panostava majoituksen ja palvelualan yritys.

Tarjoamme asiakkaillemme lyhyt- ja pitkäaikaiseen vuokraukseen loma- ja vuokrahuoneistoja oheispalveluineen.

Palvelumme perustuu yli kolmenkymmenenviiden vuoden kokemukseen matkailu- ja palvelualalta Espanjassa ja erinomaiseen Costa del Solin paikallistuntemukseen sekä vahvaan espanjan kielen hallintaan.

Meidän tarinamme - Our Story

Menestyksemme perustuu ystävälliseen ja luotettavaan palveluun.

Perustimme yrityksemme alkuvuodesta 2011 vastaamaan suomalaisten kasvanutta loma- ja vuokrahuoneistojen kysyntää Fuengirolassa. Aloitimme kolmella yksityisellä vuokrahuoneistolla, mutta hyvin nopeasti (alle vuodessa) olimme laajentaneet tarjontamme kattamaan myös suurimmat ja suosituimmat huoneistohotellit. Nykyisin tarjontaamme kuuluvat noin 300 yksityistä huoneistoa ja kolme suurta huoneistohotellia sekä laillistetut lentokenttäkuljetukset.

Rantakyla Group:n molemmat omistajat (Elise Rantakyla sekä Anna Rydman) olemme matkailu- ja majoitusalan ammattilaisia, olemme tehneet elämäntyömme (yli 35 vuoden ajan) matkailun parissa Espanjassa – edellinen yhteinen työpaikkamme oli yli 10 vuoden ajan Matkatoimisto Hispania Fuengirolassa ja Torreviejassa.

Alusta saakka yrityksemme on panostanut laadukkaaseen  asiakas-palveluun – luotettavuus ja ystävällisyys ovat meille tärkeitä. Ehkäpä siinä olemme onnistuneetkin, sillä yrityksemme suosio on kasvanut vuosi vuodelta.  Paikallistuntemuksemme ja erinomainen espanjankielen hallinta ovat vahvuuksiamme, molemmilla meillä on suomalais-espanjalainen perhetausta.

Olemme molemmat suorittaneet espanjalaisen kiinteistövälittäjän virallisen tutkinnon (API, titulo oficial de Agente de la Propiedad Inmobiliaria).

Teemme parhaamme, että juuri sinä Asiakkaamme, viihdyt ja nautit oleskelustasi täällä Fuengirolassa. Pyrimme tekemään siitä onnistuneen!

                                                                        Elise Rantakyla ja Anna Rydman

Kuvassa (vasemmalta)  Elise ja Anna.