Sopimuksen irtisanominen

Elämässä ei kaikki aina mene suunnitelmiemme mukaan, ja joudut joskus tekemään muutoksia matka- ja majoitusvarauksiisi.
Vuokrasopimuksesi voit irtisanoa tietyillä ehdoilla.

Ennen vuokrasopimuksen alkamista

  • Jos varaus peruuntuu asiakkaasta johtuvista syistä, maksettua varausmaksua ei palauteta asiakkaalle. Asiakkaan sairastuminen ei oikeuta varausmaksun palauttamiseen, sairaustapauksissa kannattaa kääntyä oman vakuutuksen puoleen hyvityksien saamiseksi.
  • Varauksen ajankohdan siirtäminen ei ole mahdollista (se käsitellään peruutuksena ja uutena varauksena). Maksettua varausmaksua ei siis voi siirtää mahdollisiin tulevaisuuden varauksiin.
  • Jos asiakas peruuttaa varauksen alle 1 kk (30 vrk) ennen vuokrasopimuksen alkamista, on Rantakyla Group:lla/omistajalla oikeus periä asiakkaalta ensimmäisen kuukauden vuokrahinta.
  • Jos asiakkaan varaama huoneisto ei Rantakyla Group:sta riippumattomista syistä ole saatavilla, pyrimme tarjoamaan asiakkaalle samantyyppisen ja -hintaisen huoneiston. Jos tämä ei kuitenkaan ole mahdollista, varaus peruuntuu ja varausmaksu palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle. Asiakkaan ei ole pakko hyväksyä tarjottua muutosvaihtoa, tällöin varausmaksu palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan.

Vuokrasopimuksen alkamisen jälkeen

  • Vuokra-ajan lyhentäminen on mahdollista vain kuukauden varoitusajalla (= kuukauden irtisanomisaika, takuuvuokraa ei palauteta)
  • Kahden kuukauden minimivuokra-ajalle vuokratuissa kohteissa vuokra-aikaa ei ole mahdollista lyhentää. Asiakkaalta peritään kahden kuukauden vuokra (+kulut) vaikka majoitus mahdollisesti olisi lyhyempi.
  • Joissakin huoneistoissa vuokra-ajan lyhentäminen ei ole mahdollista,  asiasta ilmoitetaan varausvahvistuksen sekä vuokrasopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.
senior message
Jokainen uloskäynti on sisäänkäynti johonkin muuhun.
-Tom Stoppard-