Saapuminen ja sisäänmuuttaminen

Tässäpä sinulle tietopaketti saapumisesta kohteeseen ja käytännöistämme asuntosi avaintenluovutukseen.
Laitathan yrityksemme puhelinnumerot oman puhelimesi muistiin
(+34 667 801 667, kiinteä +34 952 59 21 21), jotta tunnistat soittomme ja viestimme!

Saapuminen

Tarvitsemme tarkat lentotietosi (lentosi numero sekä  saapumisaika Málagan lentokentälle sekä lähtöpäiväsi lennon lähtöaika Málagasta) heti kun ne ovat tiedossasi, jotta voimme organisoida runsaslukuisina saapuvien asiakkaidemme avaintenluovutukset saapumispäivänä.

Tieto miten aiot tulla Málagan lentokentältä asunnolle, on meille äärimmäisen tärkeä.
Tuletko junalla vai haluatko tilata kätevän lentokenttäkuljetuksen? Tuletko ystävän kyydissä, vai oletko jo mahdollisesti saapunut edellisenä päivänä?

Mikäli olet tilannut lentokenttäkuljetuksen niin kuljettajamme tuo teidät suoraan lentokentältä asuntonne eteen, jossa Rantakyla Group:n edustaja odottelee avainten kanssa.

Jos tulette omatoimisesti, sinun tulee soittaa sinulla myöhemmin ilmoitettavaan puhelinnumeroon kun lähdette Málagan lentokentältä kohti Fuengirolaa jotta vastaanottaja osaa tulla oikeaan aikaan teitä vastaan ala-ovelle huoneiston avainten kanssa. 

Sinun tulee saapua asuntosi eteen viimeistään 2 tuntia lennon laskeutumisen jälkeen. Pidätämme oikeuden lisämaksun veloittamiseen odottamisesta, mikäli et tule lentokentältä suoraan sovittuun osoitteeseen.

Huomio, että öiseen aikaan (klo 20 – 08) sekä sunnuntaisin että pyhäpäivisin perimme lisämaksun avainten luovutuksesta. Espanjalaiset ja paikalliset juhla- sekä pyhäpäivät löydät täältä.

Rantakyla Group:n edustaja, joka odottaa sinua asuntosi alaovella luovuttaa sinulle huoneistosi avaimet.
Olet velvollinen säilyttämään asunnon avaimia huolellisesti koko vuokrasuhteen ajan.

Toisinaan saapumispäivänä saat vain yhdet avaimet, mutta toiset saat toimistoltamme kun tulet allekirjoittamaan vuokrasopimuksen.

Edustajamme myös esittelee sinulle asuntosi, jotta ”kotiutuisit” asunnon kodinkoneiden ja laitteiden kanssa helposti.

Huomio, että yksityinen huoneisto on periaatteessa käytössänne saapumispäivänä  klo 13 alkaen siivousteknillisistä syistä.

Mikäli lentosi saapuu kovin aikaisin aamulla niin varaudu siis odottamaan, jotta huoneistosi on valmis.

Toki voi olla, että huoneisto on valmis jo hieman aiemmin, mutta tämä seikka selkenee vasta muutamia päiviä ennen saapumistasi.