Huoneistohotellit - kuukausihinnalla

Vaihtoehto yksityisille asunnoille on majoittua huoneistohotelliin. Asuminen siellä on helppoa ja turvallista sillä vastaanotossa on henkilökuntaa auttamassa tarpeen vaatiessa. Suosituimmassa kohteessa (Nuriasol) suomenkielinen edustajamme on talvikaudella tavattavissa kerran viikossa.
Kuukausihintainen majoittuminen ei ole sidottu kalenterikuukausiin eli voit varata majoituksen mistä päivästä sinulle parhaiten sopii, kunhan majoitus täyttää 30 vrk minimimajoituksen.
Majoitus maksetaan suoraan huoneistohotellin vastaanottoon kuukausittain.
Majoituksen hintaan sisältyy majoitus, sähkön- ja vedenkäyttö sekä jaettu wifi.
Liinavaatteet vaihdetaan yleensä kerran viikossa (osassa maksullista).
Huomioithan kuitenkin, että huoneistohotellin huoneistot saattavat olla sisustukseltaan jonkin verran pelkistettyjä  ja keittiön varusteltutaso suppea.

Huoneistohotelleissa on joustavat peruutusehdot (saat varausvahvistuksen yhteydessä tarkennetut ehdot), esimerkiksi Nuriasolin majoituksen voit peruuttaa 3 vrk ennen majoituksen alkua ilman majoituskuluja!
Kansainvälisen käytännön mukaisesti huoneiston saat käyttöösi tulopäivänä klo 16 jälkeen (huomio tämä kun varaat lentoja), ja lähtöpäivänä huoneisto tulee luovuttaa klo 12 mennessä.