Yritysesittely

Etelä-Espanjassa, Fuengirolassa toimiva espanjalainen kiinteistövälitys Rantakyla Group S.L. on nopeasti kehittyvä, laatuun sekä ystävälliseen, suomenkieliseen palveluun panostava majoituksen ja palvelualan yritys.

Tarjoamme asiakkaillemme lyhyt- ja pitkäaikaiseen vuokraukseen loma- ja vuokrahuoneistoja oheispalveluineen.

Palvelumme perustuu yli kolmenkymmenen vuoden kokemukseen matkailu- ja palvelualalta Espanjassa ja erinomaiseen Costa del Solin paikallistuntemukseen sekä vahvaan espanjan kielen hallintaan.


OUR STORY - Menestyksemme perustuu ystävälliseen ja luotettavaan palveluun.

Perustimme yrityksemme alkuvuodesta 2011 vastaamaan suomalaisten kasvanutta loma- ja vuokrahuoneistojen kysyntää Fuengirolassa. Aloitimme kolmella yksityisellä vuokrahuoneistolla, mutta hyvin nopeasti (alle vuodessa) olimme laajentaneet tarjontamme kattamaan myös suurimmat ja suosituimmat huoneistohotellit. Nykyisin tarjontaamme kuuluvat noin 300 yksityistä huoneistoa ja kolme suurta huoneistohotellia sekä laillistetut lentokenttäkuljetukset.

Rantakyla Group:n molemmat omistajat (Elise Rantakyla sekä Anna Rydman) olemme matkailu- ja majoitusalan ammattilaisia, olemme tehneet elämäntyömme (yli 30 vuoden ajan) matkailun parissa Espanjassa - viimeisin yhteinen työpaikkamme oli yli 10 vuoden ajan Matkatoimisto Hispania Fuengirolassa ja Torreviejassa.

Alusta saakka yrityksemme on panostanut  hyvään asiakaspalveluun - luotettavuus ja ystävällisyys ovat meille tärkeitä. Ehkäpä siinä olemme onnistuneetkin, sillä yrityksemme suosio on kasvanut räjähdysmäisesti.  Paikallistuntemuksemme ja erinomainen espanjankielen hallinta ovat vahvuuksiamme, molemmilla meillä on suomalais-espanjalainen perhetausta.

Olemme molemmat suorittaneet espanjalaisen kiinteistövälittäjän virallisen tutkinnon (API, titulo oficial de Agente de la Propiedad Inmobiliaria).

Teemme parhaamme, että juuri sinä Asiakkaamme, viihdyt ja nautit oleskelustasi täällä Fuengirolassa. Pyrimme tekemään siitä onnistuneen!

   Rantakyla Group (RG) on Euroopassa rekisteröity tuotemerkki European Union Intellectual Property Office,   
   rekisterinumerolla 017875061.

Elise Rantakylä
Elise Rantakylä
API, título oficial de Agente de la Propiedad InmobiliariaKiinteistövälittäjän ammattitutkinto (España)

Anna Rydman
Anna Rydman
API, título oficial de Agente de la Propiedad InmobiliariaKiinteistövälittäjän ammattitutkinto (España)

  • Inmobiliaria Rantakyla Group S.L.
  • CIF B93342392
  • Avda. Jesús Cautivo 34
  • Edf. Ofimar, 1.kerros, toimisto nro 2
  • E-29640 Fuengirola, Málaga
  • España

×