SU CASA DE VACACIONES CON NOSOTROS

Búsqueda directa por número de vivienda

RECOMENDAMOS

Rantakyla Group es la mayor agencia inmobiliaria de habla finlandesa especializada en alquiler y casas de vacaciones en el sur de España. Con más de 300 propiedades bajo nuestra gestión, estamos seguros de encontrar el apartamento que mejor se adapte a sus necesidades.

Apartamentos en alquiler y alquiler vacacional en Fuengirola desde 2011

COMENTARIOS DE LOS CLIENTES

Kerstin Träskmn
Kerstin Träskmn
09/05/2024
On helppo asioida Rantakylän kanssa. Kaikki toimii kuten sovittu, nopeasti ja ystävällisesti. Asunto saa täyden kympin: kivasti sisustettu, loistavalla paikalla, palvelut, ranta ja Renfe-asema lähellä ja iso terassi, missä aurinko paistaa aamusta ilta kuuteen. Lähellä myös hyvä espanjalainen ravintola. Tähän asuntoon olisi kiva palata.
Paula Kuula
Paula Kuula
09/05/2024
Olemme jo useamman vuoden ajan vuokranneet asunnon maalis-huhtikuun ajaksi Rantakylä Groupin kautta. Joka vuosi olemme saaneet tarpeitamme hyvin vastaavan asunnon haluamaltanne alueelta meille sopivaan hintaan. Asunto on aina vastannut yrityksen sivuilla olevaa esittelyä Asiointi yrityksen kanssa on sujunut mutkattomasti asiansa tuntevan ystävällisen henkilökunnan kanssa. Paula ja Harri Kuula
Eija Pudas
Eija Pudas
25/04/2024
Olemme vuokranneet asunnon Fuengirolasta jo kolme kertaa Rantakylältä. Olemme olleet tosi tyytyväisiä toimiston palveluun ja henkilökuntaan, ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Olemme kokeneet heidän toimintansa luotettavaksi ja turvalliseksi.
Petteri Koskela
Petteri Koskela
05/04/2024
Nopea sekä todella ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu. Suosittelen lämpimästi
Seppo Siitonen
Seppo Siitonen
04/04/2024
5/5- tähteä. Erinomainen palvelu. Erittäin hyvät vuokrauskohteet ja kohteiden esittelysivut netissä.
Marja Miettinen
Marja Miettinen
22/03/2024
Palvelu pelaa! Uudelleen ja uudelleen. Miellyttävä kokemus. Vuodesta toiseen asiallista ja osaavaa asunnonvälitystä. Suosittelen lämpimästi.
Kristina Schreib
Kristina Schreib
02/02/2024
Rantakylän palvelut asukkaille ovat loistavat: tilattu taksi lentokentältä tultaessa ja lähtiessä. Aina voi kysyä neuvoja toimistosta. Asunto täytti kaikki vaatimukseni. Asunto sijaitsi Fugen rantakadun rauhallisemmassa päässä, lähellä linnaa, ja rakennuksen alakerrassa on suomea puhuvan italialaisen isännän pasta-ravintola, josta tuli kantapaikkani. Kaikki palvelut löytyivät läheltä, jopa espanjalainen julkinen terveysasema.
hannu tapio
hannu tapio
20/01/2024
vuosien kokemuksen myötä olen huomannut että aina kaikki toiminut ok oli sitten kaikki oikein hyvin tai jostain syystä joku ongelma joka syntynyt asunnon omistajan taholta tai muu. aina otettu asiakas huomioon ja saatu asiat hyvälle mallille. kiitos

SUSCRÍBASE A NUESTRO BOLETÍN

¡Suscríbete a nuestro boletín para ser de los primeros en enterarte de las nuevas ofertas de vacaciones y alquileres en Fuengirola!