Löytöjä


NURIASOL *** HUONEISTOHOTELLI


NURIASOL huoneistohotellin markkinointi kaudelle 2023 - 2024 jatkuu. Toimi nopeasti ja varaa oma aurinkoinen huoneistosi

Yhden makuuhuoneen huoneisto yhdelle/kahdelle kaudella 2023-2024, majoitushinta alk. 1300 €/kk.

Huoneistot ovat hinnoiteltu ilmansuunnan (ja kerroksen) mukaan (majoitus ilman siivouksia/liinavaatteiden vaihtoja alennuksella 100 €/kk). Olohuone, avokeittiö, kylpyhuone ja parveke. Ilmastointi/ilmalämpöpumppu oh ja mh. Wifi-yhteys sis. majoituksen hintaan. Uima-allas avoinna läpi vuoden. Pieni kuntosali ja sauna.

Etelä- ja länsiparvekkeellisia huoneistoja on rajoitetusti.            Varaa pian omasi!


MEDITERRANEO REAL *** HUONEISTOHOTELLI

Hyvätasoisen MEDITERRANEO REAL-huoneistohotellin kauden 2023 - 2024 markkinoiniti on käynnissä.

Varaa pian omasi, kuukausihintaisia huoneistoja on rajoitetusti.

Yhden makuuhuoneen hyvätasoisia huoneistoja, joissa olohuone, avokeittiö, kylpyhuone ja parveke. Wifi-yhteys, koneellinen lämmitys. Uima-allas sekä pore-allas (pore-allas on lämmitetty talvikaudella) ovat avoinna läpi vuoden.

Hinnat kaudella 2023-2024 alkaen 1388 €/kk  (sis. sähkön- ja vedenkäytön sekä wifin).


VEGASOL PLAYA ** HUONEISTOHOTELLI

Merinäköalaa arvostaville VEGASOL PLAYA-huoneistohotelli Torreblancan rantakadun varrella. Aurinkoisia yhden, kahden ja kolmen makuuhuoneen huoneistoja upealla meri- ja rantanäkymällä. Olohuone, avokeittiö/keittiö, 1-2 kph, kaikilta parvekkeilta suora merinäkymä. Kuukausihintaisten huoneistojen markkinointi kaudelle 2023-2024 on käynnissä. Toimi nopeasti, jotta saat merenrantahuoneiston tulevalle kaudelle!

Hinnat alkaen 1450 €/kk. Hinta sis. sähkön, veden, wifin, tallelokeron ja autohallipaikan.


×