Löytöjä


NURIASOL *** HUONEISTOHOTELLI


NURIASOL huoneistohotellin markkinointi kaudelle syksy 2022 -  kevät 2023 on käynnissä. Toimi nopeasti ja varaa oma aurinkoinen huoneistosiYhden makuuhuoneen huoneisto yhdelle/kahdelle alk. 1100 €/kk. Huoneistot ovat hinnoiteltu ilmansuunnan (ja kerroksen) mukaan (majoitus ilman siivouksia/liinavaatteiden vaihtoja alennuksella 100 €/kk). Olohuone, avokeittiö, kylpyhuone ja parveke. Ilmastointi/ilmalämpöpumppu oh ja mh. Wifi-yhteys sis. majoituksen hintaan. Uima-allas avoinna läpi vuoden. Pieni kuntosali ja sauna.

Etelä- ja länsiparvekkeellisia huoneistoja on rajoitetusti.            Varaa pian omasi!


MEDITERRANEO REAL *** HUONEISTOHOTELLI

Hyvätasoisen MEDITERRANEO REAL-huoneistohotellin syksyn 2022 ja kevään 2023 markkinoiniti on käynnissä.  Varaa pian omasi, kuukausihintaisia huoneistoja on rajoitetusti. Yhden makuuhuoneen hyvätasoisia huoneistoja, joissa olohuone, avokeittiö, kylpyhuone ja parveke. Wifi-yhteys, koneellinen lämmitys. Mediterráneo Realin uima-allas sekä pore-allas (pore-allas on lämmitetty talvikaudella) ovat avoinna läpi vuoden.

Hinnat alkaen 1285 €/kk (sis. sähkön- ja vedenkäytön sekä wifin).


VEGASOL PLAYA ** HUONEISTOHOTELLI

Merinäköalaa arvostaville VEGASOL PLAYA-huoneistohotelli Torreblancan rantakadun varrella. Aurinkoisia yhden, kahden ja kolmen makuuhuoneen huoneistoja upealla meri- ja rantanäkymällä. Olohuone, avokeittiö/keittiö, 1-2 kph, kaikilta parvekkeilta suora merinäkymä. Kuukausihintaisten huoneistojen markkinointi kaudelle 2022-2023 on käynnissä. Toimi nopeasti, jotta saat merenrantahuoneiston tulevalle kaudelle!

Hinnat alkaen 1250 €/kk. Hinta sis. sähkön, veden, wifin, tallelokeron ja autohallipaikan.


PYR *** HUONEISTOHOTELLI

Tule nauttimaan auringosta PYR huoneistohotelliin! Mahtava sijainti rantakadun varrella, aivan Fuengirolan vanhan keskustan lähellä, jossa paljon kivoja ravintoloita ja viehättäviä pikkuliikkeitä.

Syyskauden 2022 majoitukset nyt myynnissä, kuukausihintaiset majoitukset alk. 1220 €/kk (yksiö yhdelle/kahdelle). Viikkohintaiset alk. 304 €/viikko (yksiö yhdelle/kahdelle). Varaa nyt, maksut suoraan vastaanottoon saapumispäivänä!

PYR:n uima-allas (ulkoallas) on avoinna läpi vuoden, lämmitetty noin 01.11 - 31.03.


×