Löytöjä

DON MARCELO

Vielä keväälle 2020 vapaa! : Erinomaisella sijainnilla, Fuengirolan keskustan läheisyydessä, hyvin rauhallinen DON MARCELO kahden makuuhuoneen, valoisa huoneisto. Olohuone, erillinen keittiö, kylpyhuone. Aurinkoinen parveke etelään. Rantakadulle vain 250 m.

Vapaana 09.03.2020 alkaen!    

                                                                                                                                                                                                                     Vuokra 850 €/kk 

PYR 28

Aivan Fuengirolan rantakadun vieressä PYR 28 - huoneistohotelli PYRin yhteydessä yksityinen avara yksiö (ei erillistä makuuhuonetta). Lasitettu parveke. Uima-allas ympärivuotisessa käytössä. Rantaan vain kadun ylitys. Palvelut lähettyvillä.

                                                                                                                               Vuokrattavana huhti-toukokuuksi 2020!

                                                                                                            Vuokra 750 €/kk                                                           


NURIASOL *** HUONEISTOHOTELLI

NURIASOL huoneistohotellin markkinointi talvelle 2020 -  2021 on aloitettu. Toimi nopeasti ja varaa oma aurinkoinen huoneistosi. Hinnat ovat pysyneet melkolailla samoina kuin kaudella 2019 - 20, eli 1 makuuhuoneen huoneisto yhdelle/kahdelle alk. 1100 €/kk. Huoneistot ovat hinnoiteltu ilmansuunnan (ja kerroksen) mukaan. Olohuone, avokeittiö, kylpyhuone ja parveke. Ilmastointi/ilmalämpöpumppu oh ja mh. Wifi-yhteys. Uima-allas avoinna läpi vuoden. Pieni kuntosali ja sauna.

Etelä- ja länsiparvekkeellisia huoneistoja on rajoitetusti.            Varaa pian omasi!


MEDITERRANEO REAL *** HUONEISTOHOTELLI

Hyvätasoisen MEDITERRANEO REAL-huoneistohotellin kevätkauden 2020 myynti jatkuu. Majoituksen kuukausihinnat ovat pysyneet samoina kuin kaudella 2018 - 2019. Varaa pian omasi, kuukausihintaisia huoneistoja on rajoitetusti. Yhden makuuhuoneen hyvätasoisia huoneistoja, joissa olohuone, avokeittiö, kylpyhuone ja parveke. Wifi-yhteys, koneellinen lämmitys. Mediterraneo Realin uima-allas sekä pore-allas (pore-allas on lämmitetty talvikaudella) ovat avoinna läpi vuoden.

Hinnat alkaen 1250 €/kk (sis. sähkön ja vedenkäytön sekä wifin).


VEGASOL PLAYA ** HUONEISTOHOTELLI

Merinäköalaa haluaville VEGASOL PLAYA-huoneistohotelli Torreblancan rantakadun varrella. Aurinkoisia yhden, kahden ja kolmen makuuhuoneen huoneistoja upealla meri- ja rantanäkymällä. Kuukausihintaisten huoneistojen markkinointi keväälle 2020 jatkuu. Toimi nopeasti, jotta saat merenrantahuoneiston tulevalle keväälle!

Vegasol Playan vakioasiakkaille 5 % alennus majoitushintoihin!

Hinnat alkaen 1035 €/kk (+ sähkö ja vesi 115 €/kk). Hinta sis. wifin, tallelokeron ja autohallipaikan.


PYR *** HUONEISTOHOTELLI

Tule nauttimaan auringosta PYR huoneistohotelliin! Mahtava sijainti rantakadun varrella, aivan Fuengirolan vanhan keskustan lähellä, jossa paljon kivoja ravintoloita ja viehättäviä pikkuliikkeitä.

Varaa oma yksiösi pian keväälle 2020! Yksiö yhdelle tai kahdelle alk. 353 €/viikko.
Syyskauden 2020 myynti on aloitettu, kuukausihintaiset majoitukset alk. 1220 €/kk (marraskuu 2020). Varaa nyt, maksut suoraan vastaanottoon saapumispäivänä!

PYR:n uima-allas (ulkoallas) on avoinna läpi vuoden, lämmitetty noin 01.11 - 31.03.


×