Löytöjä

NURIASOL *** HUONEISTOHOTELLI

NURIASOL huoneistohotellin markkinointi talvelle 2020 -  2021 on aloitettu. Toimi nopeasti ja varaa oma aurinkoinen huoneistosi. Hinnat ovat pysyneet melkolailla samoina kuin kaudella 2019 - 20, eli yhden makuuhuoneen huoneisto yhdelle/kahdelle alk. 1100 €/kk. Huoneistot ovat hinnoiteltu ilmansuunnan (ja kerroksen) mukaan. Olohuone, avokeittiö, kylpyhuone ja parveke. Ilmastointi/ilmalämpöpumppu oh ja mh. Wifi-yhteys sis.majoituksen hintaan. Uima-allas avoinna läpi vuoden. Pieni kuntosali ja sauna.

Etelä- ja länsiparvekkeellisia huoneistoja on rajoitetusti.            Varaa pian omasi!


MEDITERRANEO REAL *** HUONEISTOHOTELLI

Hyvätasoisen MEDITERRANEO REAL-huoneistohotellin tulevan syksyn 2020 ja kevään 2021 markkinoinit on myös aloitettu.  Varaa pian omasi, kuukausihintaisia huoneistoja on rajoitetusti. Yhden makuuhuoneen hyvätasoisia huoneistoja, joissa olohuone, avokeittiö, kylpyhuone ja parveke. Wifi-yhteys, koneellinen lämmitys. Mediterraneo Realin uima-allas sekä pore-allas (pore-allas on lämmitetty talvikaudella) ovat avoinna läpi vuoden.

Hinnat alkaen 1285 €/kk (sis. sähkön ja vedenkäytön sekä wifin).


VEGASOL PLAYA ** HUONEISTOHOTELLI

Merinäköalaa arvostaville VEGASOL PLAYA-huoneistohotelli Torreblancan rantakadun varrella. Aurinkoisia yhden, kahden ja kolmen makuuhuoneen huoneistoja upealla meri- ja rantanäkymällä. Olohuone, avokeittiö/keittiö, 1-2 kph, kaikilta parvekkeilta suora merinäkymä. Kuukausihintaisten huoneistojen markkinointi tulevalle kaudelle 2020-2021 on aloitettu. Toimi nopeasti, jotta saat merenrantahuoneiston tulevalle kaudelle!

Hinnat alkaen 1035 €/kk (+ sähkö ja vesi 115 €/kk). Hinta sis. wifin, tallelokeron ja autohallipaikan.


PYR *** HUONEISTOHOTELLI

Tule nauttimaan auringosta PYR huoneistohotelliin! Mahtava sijainti rantakadun varrella, aivan Fuengirolan vanhan keskustan lähellä, jossa paljon kivoja ravintoloita ja viehättäviä pikkuliikkeitä.

Syyskauden 2020 myynti on aloitettu, kuukausihintaiset majoitukset alk. 1220 €/kk (yksiö yhdelle/kahdelle). Viikkohintaiset 304 €/viikko (yksiö yhdelle/kahdelle). Varaa nyt, maksut suoraan vastaanottoon saapumispäivänä!

PYR:n uima-allas (ulkoallas) on avoinna läpi vuoden, lämmitetty noin 01.11 - 31.03.


×